coaching paard

Hoe gaat het met je?

Je vermaakt je prima, je hebt leuke vrienden, je hebt een fijn gezin. Of juist niet... Of je nu in de eerste groep of tweede thuis hoort, iedereen heeft wel iets wat niet altijd helemaal lekker gaat. Vaak verdwijnen problemen of belemmeringen wel naar de achterkant, maar toch blijft er ergens iets hangen, wat later weer naar voren kan komen, meestal op de meest verrassende momenten.  

Tijdens dit weekend speciaal voor jongeren vanaf 14 jaar zal er vooral plezier gemaakt worden met paarden maar ook op een positieve fijne manier gewerkt worden aan jezelf.

Het is een weekend in het teken van persoonlijke ontwikkeling, coaching, innerlijke processen, overtollige ballast en belemmerende overtuigingen opruimen en ervaren om te mogen zijn.. Maar bovenal een kadootje voor jezelf.

Dit weekend zal voor elke jongere een prachtige ervaring zijn, maar vooral helpend en helend voor jongeren die hoog gevoelig zijn,  hoog begaafd, weinig eigenwaarde hebben, faalangst of vastlopen op allerlei gebied. Tegelijkertijd is het ook vooral belangrijk om het samen gezellig te hebben, met veel lol. 

Slapen doe je in de blokhut of binnen. Check het meeneemlijstje wat je mag meenemen..

Dit ook samen met paarden en pony's. De groep zal bestaan uit minimaal 5 en maximaal 12 deelnemers.

We starten op vrijdag middag 9 juli om 17 uur en zullen afronden op zondag 11 juli om17 uur. 

Zorg dat je goed uitgerust bent voordat je komt, want het zal een heel intensief weekend worden.

De vergoeding bedraagt € 195,=

Inschrijven
Algemene voorwaarden
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
1 + 0 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.