Patje Noel

 

Paardbeleving, wat is dat...

Paardbeleving is een praktijk geboren tijdens het 30 jarige jubileumjaar van manege Gerner. 

Paardbeleving is er voor jou/jullie voor als je op zoek bent naar antwoorden, voor meer zelfvertrouwen, inzichten krijgen in je leven, gaan groeien, meer genieten van het leven, in je kracht staan en zoveel meer. Denk dan aan o.a. burn-out klachten, rouw en verlies, relatieproblemen.

Paardbeleving is een praktijk die je kan ondersteunen, tijdens je proces naast je staat en je het gevoel geeft gedragen te worden.   

Je kan bij Paardbeleving terecht voor coaching, therapie, training, ondersteuning, workshops, ontdekkingsreizen, etc. Het aanbod is individuele coaching, gezin of relatie coaching, thema coaching, voor de leeftijd vanaf 6, dus voor kids, jongeren en volwassenen. Bedrijven zijn ook welkom voor individuele trajecten voor werknemers en team coaching of training, of organisatie opstellingen.

Daarnaast is er ook ruimte voor vermaak en vertier. En organiseert Paardbeleving allerlei ontdekkingsreizen. Voor meer informatie over o.a. de ontdekkingsreizen, onder alle buttons is veel meer informatie te vinden.

Wil je weten wie het gezicht achter Paardbeleving is, wie ik ben en wat ik doe, klik hier.

 

 

 

Keulseweg


 

Waarvoor kan je bij paardbeleving terecht.

Paardbeleving kan je ondersteunen en bedding geven, om in je leven meer plezier en (zelf) liefde te kunnen ervaren. Dit vooral door te onderzoeken, te ervaren en te leren. Hoe fijn is het om van je zelf te kunnen houden en jezelf te waarderen.

Als je besloten hebt om jouw levenspad te onderzoeken dan heb je bij het lezen van deze website de eerste stap al gezet. Ik kan je helpen om de volgende stappen te zetten met behulp van de paarden.

Met onze paarden in het hier en nu, zonder oordeel en afwijzing is er alle ruimte om op jouw tempo daar te komen waar je echt wil zijn. 

Hoe fijn zal het zijn als je de stappen hebt gezet in je leven om dit te bereiken.

Je in het dagelijkse leven meer jezelf kan zijn, Gewoon zoals je bent is goed genoeg. Je meer energie hebt en zonder onzekerheden en oude pijn kan leven. 

Je met meer vertrouwen relaties kan aangaan, waar dan ook, maar vooral kunnen doen wat je graag wil.

Je zonder belemmeringen op je eigen gevoel kan vertrouwen, je vind je zelf oke. Niet meer wakker liggen van allerlei gedachten en hersenspinsels, rust en vertrouwen kunnen ervaren.

Gewoon in het hier en nu zijn...

Oude patronen, trauma's en pijnen kunnen aankijken, voelen en ervaren en vervolgens daar te laten waar ze mogen zijn, als een oud hoofdstuk in je leven. Je hoeft er niks meer mee. 

Afbeelding verwijderd.